Сьогодні наш вибір – біле сухе “Rocaforte Frizzantino Trebbiano” – світлого солом’яно-жовтого кольору, наче полудневе сонце Італії, зі свіжим насиченим ароматом фруктів та квітів.
Яке ж ідеальне поєднання обрати до нього? Адже якщо мова заходить про ігристе, в голові одразу виникає асоціація – устриці, ікра та вишукані сири. Так елегантно, але, погодьтесь, консервативно.
Тому пропонуємо вам сьогодні 3 варіанти, які складуть ідеальну компанію білому сухому “Rocaforte Frizzantino Trebbiano” та вашому особливому настрою.
1. Груша, рукола, тертий пармезан і карамелізовані горіхи пекан. Обирайте не зовсім стиглу грушу, тоді смак фрукта та вина будуть чудово доповнювати один одного
2. Сендвіч з куркою під соусом барбекю. Так, незвичайно, але повірте, воно того варте. Можна ще додати карамелізовану цибулю та сир Горгонзола
3. Рибні тако під соусом сальса з кількома краплями лаймового соку створять цікавий мікс смаків разом з ігристим.
Світ оригінальних поєднань не знає меж, тому сміливо експериментуйте та відкривайте для себе нове! Давайте волю своїй гастрономічній фантазії та відходьте від традиційних поєднань!